Werken bij Executives

Bouw mee aan de slimste organisatie in de financiële sector

Heb je meer dan zeven jaar relevante ervaring en een uitgesproken vakinhoudelijke visie? Wil je meer invloed uitoefenen op succesfactoren als diepgang, kwaliteit en samenwerking? Bij Triple A krijg je die vrijheid!

Door de unieke schaal van onze kennisorganisatie – relatief klein, gespecialiseerd adviesbureau, grote klanten – kun jij je stempel drukken op onze dienstverlening en bedrijfsvoering. Je bouwt je eigen team om je heen en stimuleert je starters en professionals om het beste uit zichzelf te halen.

Topprestaties, kwantitatief én kwalitatief

Bij Triple A hebben we de eigenwijze ambitie om het beste en slimste jongetje van de klas te zijn. Herken je dat? Dan nodigen we je graag uit om met jouw expertise en ervaring mee te helpen onze organisatie verder uit te bouwen. Om bij te dragen aan het waarmaken van onze klantbelofte: inhoudelijke topprestatie op zowel kwantitatief als kwalitatief niveau. Je krijgt van ons de ruimte om daarin je eigen koers te bepalen. En we dagen je uit om mee te denken over beleid, nieuwe proposities, innovatieve technologieën en strategische beslissingen.

Kleine organisatie, grootse daden

Een uitgesproken voorkeur om te werken in een compacte, flexibele kennisorganisatie waarin je je eigen keuzes maakt en je je leidinggevende en communicatieve vaardigheden optimaal inzet om anderen te overtuigen en enthousiasmeren. Vanuit een ondernemende mentaliteit je stempel willen drukken op een open werk- en overlegcultuur, waar de lijnen kort zijn en iedereen gehoord wordt. Dát zijn de kenmerken waarmee je als executive bij Triple A in een kleine organisatie tekent voor grootse daden.

Thom Peters Partner

Ik vind het belangrijk om open en eerlijk te werk te gaan. En om met een team, dat kan een Triple A team zijn of een gecombineerd team met de klant, goed samen te werken om de klus te klaren.

Read the entire story
Johan Nieuwersteeg Partner

Triple A biedt mij de ultieme voorwaarden om mijn vak op het hoogste niveau te beoefenen. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit mensen te halen. Ik heb nog nooit tevergeefs een beroep gedaan op aanvullende, specialistische kennis van collega’s. Iedereen is bereid een stap extra te zetten. We vormen een hechte en innovatieve club, vol passie en toewijding én met ruimte voor humor en reflectie.

Read the entire story
Hylke Niermeijer Principal

Er is geen werkterrein te bedenken dat zo sterk in ontwikkeling is als Data Analytics. De mogelijkheden zijn onbegrensd en je komt werkelijk overal aan tafel. Vrijwel iedere organisatie, groot of klein, heeft wel vragen over hoe om te gaan met data en hoe je daar inzicht uit verkrijgt.

Read the entire story
GEEN PASSENDE FUNCTIE?

Stuur gerust een open sollicitatie, we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.

open application

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.