Over ons Ons team Hylke Niermeijer

Hylke Niermeijer

Principal
  • Ervaring met het toepassen van geavanceerd inzicht uit (Big) Data;
  • Kennis van financiële dienstverlening, zowel banking als insurance. Van regulatory, finance en riskgebied tot op het gebied van optimalisatie aan de businesskant (marketing, productmanagement, claims);
  • Ervaring met het datagedreven maken van organisaties of organisatieonderdelen.

Onbegrensd
Er is geen werkterrein te bedenken dat zo sterk in ontwikkeling is als Data Analytics. De mogelijkheden zijn onbegrensd en je komt werkelijk overal aan tafel. Vrijwel iedere organisatie, groot of klein, heeft wel vragen over hoe om te gaan met data en hoe je daar inzicht uit verkrijgt.

Of het nou de verzekeringsmaatschappij is die iets tegen fraude wil doen, de pensioenuitvoerder die zijn proces wil automatiseren, de retailer die zijn online verkoop wil vergroten of een ziekenhuis dat zijn operatiekamerprocessen wil verbeteren. Bij iedereen is er nu het besef dat er door het werken met data en het verkrijgen van inzichten, heel veel te winnen valt.

Ondernemerschap
Triple A heeft de voordelen van een kleine organisatie, maar is groot genoeg om met de top van de markt mee te doen. We werken voor alle grote spelers in de Nederlandse financiële dienstverlening. Qua professionaliteit en kwaliteit streven we de hoogste maatstaven na, en daar houd ik van. Ondernemerschap wordt gestimuleerd bij Triple A, daarvoor krijg je de ruimte.

Relativeren
Ik werk graag in teamverband en probeer dit ook zoveel mogelijk te organiseren en te stimuleren. Het is voor mij belangrijk dat we hard werken, hoge kwaliteit nastreven en mooie opdrachten doen. Maar we moeten ook in staat zijn om lol te maken en onszelf te relativeren. Mijn dag is geslaagd als ik een inspirerende ontmoeting heb gehad, als ik een complex probleem voor een klant heb weten op te lossen of als ik er in ben geslaagd door mijn actielijst heen te komen.

Cross triathlon op Ameland
Ik houd erg veel van sport. Om naar te kijken op tv, maar ook om zelf te doen. Hardlopen, fietsen, golf. Zo doe ik ieder jaar mee aan de Tri-Ambla, een cross triathlon op Ameland. Mijn vrije tijd spendeer ik vooral met mijn vrouw en twee kinderen. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk in contact te blijven met iedereen die me dierbaar is en daar vooral heel veel leuke dingen mee te doen. De kroeg in, naar de film, stedentrips en lekker uit eten.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.