Over ons

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf gespecialiseerd in risicomanagement en actuariaat. Wij werken voor verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, banken en ondernemingen met uiteenlopende bedrijfsvraagstukken. Als trusted advisor identificeren en adviseren we over risico’s en kansen als onderdeel van een te realiseren strategie. Met heldere resultaatafspraken en praktische kennisoverdracht. Wij werken nauw samen met onze klanten in multidisciplinaire teams en wij dragen onze expertise graag uit. Onze missie: dat na ons vertrek de klant in staat is om zelfstandig verder te werken.

‘Ertoe doen’

In 2006 zag mede-oprichter Roel van Besouw een hiaat in de markt: geen enkele risk management consultant deed strategie én implementatie. Vanaf de start geven wij niet alleen strategisch advies, maar bewijzen wij onze expertise en betrokkenheid ook met de daadwerkelijke uitvoering. Daar bovenop ondersteunen wij u met uitleg, training en tooling. Strategie, praktijk en kennisoverdracht is de totaaloplossing die wij bieden.

In 2014 bundelde Triple A – Risk Finance de krachten met Talent&Pro, de grootste detacheerder in de financiële dienstverlening. Dat resulteerde in Redmore Group, waaronder Triple A en Talent&Pro zelfstandig opereren en gezamenlijk klanten bedienen. Inmiddels zijn ook Profource, specialist in Finance & Control en ERP dienstverlening, en Redmore Solutions, dat de expertise van alle labels met slimme software combineert tot totaaloplossingen, toegevoegd aan Redmore Group en is de groep op 13 november 2017 onderdeel geworden van House of HR. Eind augustus 2018 is Triple A – Risk Finance uitgebreid met Pensioen Perspectief. Deze organisatie is gespecialiseerd in het leveren van pensioenadvies aan werkgevers, ondernemingsraden en fiscale- en juridische dienstverleners in verschillende branches en zorgt hiervoor voor een nog steviger basis van de Triple A tak Benefits Consulting.

Van complexiteit naar voordeel

Bij Triple A werken actuarissen, risk professionals en data scientists. Wij helpen onze klanten om de complexe werkelijkheid te vertalen naar een zakelijke visie. Concurrentieontwikkelingen, marktveranderingen en verlies- of winstgevendheid koppelen wij in een overkoepelend framework.
Hiervoor bieden wij:

  • Strategie: Met diepgaande actuele domeinkennis en financiële modellen maken wij uw zakelijke verbanden helder. Wij helpen uw strategie medebepalen door het bieden van heldere, datagedreven inzichten in uw risico’s en rendementen.
  • Implementatie: Wij maken uw projecten concreet met KPI’s en dashboards zodat stuurinformatie ontstaat om uw doelstellingen te realiseren. Daarbij genereren we ook de verantwoordingsinformatie om compliant te zijn.

Consultancy, interim management, projecten, certificering en training

Uw specifieke vraagstuk vullen wij flexibel en kostenefficiënt in met sectorgerichte proposities en oplossingen op projectbasis. Triple A levert interim management, oplossingen op projectbasis en advies op maat. Hierbij dragen wij onze expertise zoveel mogelijk over aan de klant. Na ons vertrek is de klant in staat zelfstandig verder te werken. Ons advies is hoogwaardig, concreet en no strings attached. Daardoor zijn wij onderscheidend in kwaliteit en snelheid van oplevering. Met het grote voordeel dat uw werknemers daarna zelfstandig de nieuwe processen en procedures beheersen.

Business is leidend

Wij werken vanuit de diensten Risk & Strategy Consulting, Benefits Consulting, Actuarieel, Data Analytics, Modelling en Tooling. In de praktijk versterken onze diensten elkaar en opereren ze gezamenlijk in de markt. Met veel van onze opdrachtgevers werken we langdurig samen. Wij streven naar het beste resultaat op lange termijn voor uw business. Deliverables en afgesproken deadlines zijn leidend. Voor iedere opdracht formuleren we heldere resultaatafspraken waarvoor we de volledige verantwoordelijkheid nemen.

ISO 27001:2013 gecertificeerd

Triple A beschikt over een ISO 27001 certificering: de bevestiging dat Triple A voldoet aan de hoogste internationale standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging. Deze norm is gericht op het doorlopend beheren en verbeteren van risico’s en ziet toe op zowel de inrichting van processen en procedures als op naleving, controle, toetsing en permanente verbetering. Hiermee laat Triple A zien dat informatiebeveiliging een speerpunt vormt. Onze opdrachtgevers kunnen er vanuit gaan dat hun gegevens bij ons in veilige handen zijn.

Actieve participatie en kennisoverdracht

Onze medewerkers zijn lid van: Het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG), Global Association of Risk Professionals (GARP) en het Register Beleggings Analist (RBA) binnen de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA). Zij geven bovendien les aan het AG, Nyenrode en op diverse universiteiten.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.