Freelance

Freelance

Regelmatig ontvangen wij verzoeken van freelancers en organisaties voor freelance opdrachten. Om deze freelancers en opdrachtgevers op efficiënte en professionele manier van dienst te kunnen zijn, is Triple A – Risk Finance in België een samenwerking aangegaan met het platform GIGHOUSE, dat volledig gespecialiseerd is in freelance opdrachten en consultants. In de app van GIGHOUSE kunt u eenvoudig en kosteloos uw profiel aanmaken of een opdracht plaatsen en de experts van Triple A – Risk Finance zullen snel de perfecte match voor u vinden.

Triple A - Risk Finance and GIGHOUSE work together in Belgium to bring freelancers and freelance assignments together in a professional way

Op zoek naar de ideale opdracht?

Download de gratis GIGHOUSE app op uw smartphone, maak in een paar klikken uw profiel aan en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om u opdrachten aan te bieden die aansluiten bij uw sterke punten. Als freelance actuaris, risk manager of data scientist geniet u daarnaast ook van de voordelen van onze community “GiGHOUSE by Triple A – Risk Finance”.
Wilt u meer weten of nu inschrijven? Download de GIGHOUSE app uit de Google Play Store of de App Store.

 

Een freelance consultant nodig?

Plaats uw vacature snel en eenvoudig op de portal GIGHOUSE en Triple A – Risk Finance gaat direct op zoek naar het ideale profiel dat bij de vacature past: Van junior tot senior actuarissen voor de sectoren levensverzekeringen, schadeverzekeringen, pensioenen, gezondheid, investeringen, IFRS 17-verslaglegging, risicobeheer, gegevensanalyse en projectbeheer. De inschrijving is gratis, u betaalt alleen voor de diensten die de consultant levert.
Wilt u meer weten of nu registreren? Ga naar GIGHOUSE en klik op “Login opdrachtgever”.

 

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.