Over ons Ons team Johan Nieuwersteeg

Johan Nieuwersteeg

Partner
  • Koppelt zijn brede achtergrond als actuaris en econometrist aan een hoge mate van bevlogenheid;
  • Studeerde actuariële wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Werkte onder meer bij Deloitte & Touche en Aegon;
  • Is sinds 2013 verbonden aan Triple A – Risk Finance;
  • Beziet de cijfers nooit los van de samenhang met het grotere geheel;
  • Herkenbaar en gewaardeerd als ‘nuchtere Zeeuw’ door zijn eerlijke, pragmatische no-nonsens benadering van complexe vraagstukken;
  • ‘Realiseerde in drie maanden wat anderen niet in drie jaar tot stand wisten te brengen’, zegt een van onze opdrachtgevers.

 

Vak- en marktkennis
Met meer dan 25 jaar ervaring bij actuariële adviesorganisaties en verzekeraars mag je stellen dat ik het vak en de markt redelijk ken. Maar het is voor mij minstens zo belangrijk dat ik mijn klanten door en door ken. Ik richt me op de doelen van de klant, uiteraard, maar ook op een prettige, open relatie. Sfeer is belangrijk voor mij. Minstens zo belangrijk als focus op de cijfers.

Verbinden
Vanuit mijn visie en vakkennis mag ik klanten graag prikkelen en draag ik feiten en argumenten aan om bewust keuzes te kunnen maken. De belangrijkste uitdaging in mijn dagelijkse werk is het verbinden van verschillende partijen, als de werkgever, de ondernemingsraad, de verzekeraar en het moederbedrijf, om te komen tot betere en passende pensioenoplossingen. In onderlinge harmonie en met optimaal draagvlak. Om daarin van betekenis te zijn, kruip ik écht in de huid van de klant.

Passie en toewijding
Triple A biedt mij de ultieme voorwaarden om mijn vak op het hoogste niveau te beoefenen. Onze organisatiecultuur is erop gericht het beste uit mensen te halen. Ik heb nog nooit tevergeefs een beroep gedaan op aanvullende, specialistische kennis van collega’s. Iedereen is bereid een stap extra te zetten. We vormen een hechte en innovatieve club, vol passie en toewijding én met ruimte voor humor en reflectie.

Op een creatieve en innovatieve manier de doelen van onze klanten verwezenlijken. Toegevoegde waarde creëren tegen een faire prijs. Dingen doen waar onze klanten aantoonbaar beter van worden. Dát is typisch Triple A. Daar maak ik uit volle overtuiging actief onderdeel van uit.

Nuchtere Zeeuw
Mijn directe omgeving kent me als extravert, als een snelle denker die vlot knopen doorhakt. Tegelijkertijd ben en blijf ik in wezen een bescheiden, nuchtere Zeeuw. Ik kan overal aarden, maar mijn hart gaat nog altijd sneller kloppen als ik aan Zeeland denk. Zowel in als buiten mijn werk vind ik aandacht voor mijn medemensen belangrijk – óók voor mensen die het minder goed treffen dan wij. Om die reden ben ik onder meer lid van de Rotary in Gorinchem.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.