Werken bij Studenten

Werken, leren en in de keuken kijken

Je zit in de laatste fase van je wo-studie. Richting: Econometrie, Actuariaat of wiskunde. Je toekomstbeeld? Een loopbaan in de wereld van risicomanagement en actuariële consultancy. Met als mogelijke specialisatie: Modelling of Data Analytics. Voor het zover is, wil je ervaring opdoen als stagiair of werkstudent.

Bij Triple A wacht je een inspirerende en leerzame belevenis. In een team van gedreven collega’s werk je direct aan uitdagende opdrachten. Die stemmen we af op jouw kennis- en ambitieniveau. Je werkt, je leert. Je krijgt alle ruimte om in de keuken te kijken. In een open, informele omgeving waar we je aanmoedigen om het verschil te maken.

Stage lopen

Financieel wiskundige berekeningen maken. Actuariële modellen ontwikkelen. Verzekeraars op weg helpen in Solvency II. Hoe werkt dat in de praktijk? Kom het ontdekken bij Triple A. Je leert veel en wordt intensief begeleid, ook bij je afstudeeropdracht. We kijken goed van welke werkzaamheden jij wijzer wordt en je maakt kennis met onze veelzijdige organisatie en werkprocessen. Als het klikt, zien we je na je studie graag terug om bij ons het verschil te maken. Ben je analytisch, adviesvaardig en ondernemend? Leg je gemakkelijk contacten en neem je anderen graag mee in jouw verhaal? Laat ons weten wat je ambities zijn.

Werk naast je studie

Je wilt alles weten over Risk Management. Je wilt in de praktijk beleven wat de onbegrensde potentie is van Big Data. Door er vanuit je analytische talent concreet mee aan de slag te gaan. Verrijk je studie met een studentenbaan die niet alleen een mooie zakcent oplevert, maar ook relevant is. Voor je kennis en vaardigheden. Voor je toekomstige professionele loopbaan en cv. Je werkt mee aan diverse projecten voor bijvoorbeeld grote verzekeraars, pensioenfondsen en ondernemingen. Je rol stemmen we af op je kennisniveau en ambities. Je leert gedreven collega’s kennen die altijd voor je klaar staan en krijgt ondersteuning op maat vanuit onze kennisorganisatie. En als je studie erop zit? Bij ons is the sky the limit.

Collega's aan het woord
Robert Tol Consultant

Triple A is een werkgever die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Heb ik vragen, dan weet ik bij welke ervaren collega ik kan aankloppen. De bereidheid om elkaar te helpen is enorm. We werken in een open sfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt naar je geluisterd en je telt mee. Dat maakt dat je altijd het beste van jezelf geeft.

Read the entire story
Willem Jongen Consultant

Al op jonge leeftijd was ik gek van getallen en berekeningen. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik een zwak heb voor de actuariële vakken. Bovendien ga ik graag nieuwe uitdagingen aan. Eén plus één is twee, dus ik móest wel gaan werken in de actuariële consultancy. Hier doe ik dingen die me echt boeien. Als ik merk dat ik klanten en collega’s kan helpen met mijn kennis en inzet, is mijn dag geslaagd.

Read the entire story
GEEN PASSENDE FUNCTIE?

Stuur gerust een open sollicitatie, we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.

open application

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.