Over ons Ons team Robert Tol

Robert Tol

Consultant
  • Studeerde Actuarial Science and Mathematical Finance;
  • Deed werkervaring op in vermogensbeheer en actuariaat;
  • Actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe pensioenproducten die aansluiten op veranderende marktomstandigheden en wet- en regelgeving;
  • Werkt sinds augustus 2016 bij Triple A en focust op het vaststellen van de inhoud van producten en de wijze van financiering en de implementatie in administratiesystemen;
  • Zet zijn kennis en ervaring in om actief met klanten mee te denken en oplossingen te vertalen naar praktijktoepassingen.

Zekerheid
Verzekeringen en pensioenen geven zekerheid op inkomen bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of overlijden. Mijn interesse voor het creëren van zekerheid is de drijfveer van waaruit ik mijn werk doe. De meeste mensen verdiepen zich niet in deze materie, omdat ze liever niet aan de risico’s denken. Voor mij is het juist een uitdaging om na te denken over producten die risico’s afdekken. Daardoor ga ik elke dag met een glimlach naar mijn werk.

Open
Triple A is een werkgever die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Heb ik vragen, dan weet ik bij welke ervaren collega ik kan aankloppen. De bereidheid om elkaar te helpen is enorm. We werken in een open sfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt naar je geluisterd en je telt mee. Dat maakt dat je altijd het beste van jezelf geeft.

Planmatig
Ik ga intensief met klanten in gesprek om te achterhalen wat hun wensen en doelen zijn. Pas als ik weet wat de klant écht nodig heeft, kom ik met voorstellen. Vervolgens gaan we er in nauwe samenwerking planmatig mee aan de slag. Onze transparante werkwijze, met veel terugkoppelmomenten, zorgt ervoor dat de verwachtingen goed gemanaged worden. Alles draait om het eindresultaat, om een tevreden klant. Daarbij wil ik er altijd zeker van zijn dat ik de hoogst mogelijke kwaliteit heb geleverd.

Eigen geluid
Ik krijg een echte kick als ik het podium betreed met de gitaar om mijn nek. Ik speel in verschillende coverbands en treed geregeld op. Het geeft een magisch gevoel om mensen te vermaken en je eigen geluid door de zaal te horen klinken.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.