Werken bij Professionals

Als goed voor jou nog niet goed genoeg is

Bij Triple A leveren we zowel kwantitatief als kwalitatief topprestaties voor onze klanten. Dat kan alleen met inhoudelijke experts die de ambitie hebben om de besten te zijn in hun vakgebied en zich te blijven ontwikkelen. Dat is wat Triple A professionals bindt en onderscheidt.

Daarom dagen we je uit om aan te geven waar jouw vakinhoudelijke interesses liggen en waarin jij het verschil wilt maken. Als goed voor jou nog  niet goed genoeg is, pas je in onze dynamische organisatie.

Ruimte voor ideeën en initiatieven

Als professional vind je bij ons de ultieme uitdagingen om de diepte in te gaan. Je bent klant- en project verantwoordelijk en werkt samen met collega’s die altijd die extra stap zetten. Je inzet blijft nooit onopgemerkt, want onze werkcultuur is open en de lijnen zijn kort. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren. Bij Triple A luisteren we naar onze professionals en weten  we individuele ideeën en initiatieven op hun waarde te schatten.

Ondernemerschap

Inzicht in gecompliceerde vraagstukken komt op de eerste plaats. Maar enthousiasme, nieuwsgierigheid en ouderwetse werklust zijn minstens zo belangrijk. Wij zijn een relatief klein, maar toonaangevend adviesbureau in de financiële sector. Bij ons domineren niet de hiërarchie en de protocollen, maar de mensen, hun talenten en hun inhoudelijke kennis. De experts van Triple A hebben de intrinsieke motivatie om het beste uit zichzelf en hun werk te halen, ten behoeve van onze klanten. Triple A daagt je uit om actief mee te denken en ondernemerschap te tonen.

Ontwikkeling

Ons vakgebied is constant in ontwikkeling. Onze professionals volgen de actualiteit op de voet en nemen het initiatief om ‘future proof’ te blijven. Triple A stimuleert en faciliteert deelname aan trainingen, opleidingen, workshops en vakinhoudelijke seminars. Je krijgt de ruimte om je te blijven ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. En we zien graag dat je kennis deelt met aankomend talent dat in jouw voetsporen wil treden.

Collega's aan het woord
Daan Nijssen Senior Consultant

Het leukste aan werken bij Triple A is de afwisseling van de opdrachten en werkzaamheden. De ene dag zit je de hele tijd achter je laptop te programmeren, de volgende dag presenteer je de resultaten aan de klant of denk je mee op strategisch niveau. Geen dag is hetzelfde, en dat is erg belangrijk voor me.

Read the entire story
Martijn Visser Principal

Triple A is een heel prettig bedrijf om voor te werken. Het is een hele hechte groep mensen die voor elkaar door het vuur gaat. Hard werken, maar ook veel leuke dingen doen samen, zowel op het werk als daarbuiten. Daarnaast staat iedereen altijd open voor een nieuw ideeën en is men ook niet bang nieuwe dingen uit te proberen.

Read the entire story
GEEN PASSENDE FUNCTIE?

Stuur gerust een open sollicitatie, we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden.

open application

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.