Over ons Ons team Martijn Visser

Martijn Visser

Principal
  • Slaat de brug tussen actuariaat en IT;
  • Startte zijn carrière bij Willis Towers Watson (voormalig Tillinghast) na zijn studie Actuariële Wetenschappen;
  • Werkte vanaf 2012 bij Nationale Nederlanden. Hielp bij de invoering van Solvency II, de beursgang en het ontwikkelen van en rapporteren met generieke modellen voor leven, pensioen en hypotheken;
  • Sinds 2015 werkzaam bij Triple A. Startte een team dat focust op modelling;
  • Specialist in het generiek opzetten van actuariële modellen, het verbeteren van de performance en het versimpelen en automatiseren van processen.

Iets moois
Mijn passie ligt in het ontwerpen van iets moois en daarmee een verandering te bewerkstelligen. Mijn werk is geslaagd wanneer ik in samenwerking met een team en de klant modellen neer kan zetten die worden gewaardeerd. Modellen waar iedereen prettig mee kan werken en het voordeel ervan ervaart in het dagelijks werk.

Hecht
Triple A is een heel prettig bedrijf om voor te werken. Het is een hele hechte groep mensen die voor elkaar door het vuur gaat. Hard werken, maar ook veel leuke dingen doen samen, zowel op het werk als daarbuiten. Daarnaast staat iedereen altijd open voor een nieuw ideeën en is men ook niet bang nieuwe dingen uit te proberen.

Gestructureerd
Ik ben iemand die van structuur houdt. Voor ik aan een project begin, wil ik weten wat de eisen zijn en wat het moet opleveren. Op basis daarvan stel ik de route vast. Daarbij is de input van anderen en de samenwerking erg belangrijk. Ik leg de lat hoog, omdat ik ben gefocust op het bereiken van het eindresultaat. Ik houd ervan een doel te hebben om naar toe te werken, daarom vind ik werken in projecten heel prettig.

Italië-freak
Mijn voornaamste passie is mijn gezin. Ik heb een fantastische vrouw en twee geweldige kinderen. Verder houd ik van sporten. Vroeger was dat roeien, nu is dat hardlopen, ook met Triple A. Sporten helpt om mijn hoofd leeg te maken. Elke keer proberen om mijn resultaten te verbeteren, houdt me fit en scherp.

Naast veel interesse voor geschiedenis ben ik een echte Italië-freak. Het liefst ben ik op vakantie in dat land. Wintersport, zomer, maakt niet uit. Ik houd van het land, de cultuur, de natuur, de mensen, de taal. Ik probeer het Italiaans onder de knie te krijgen, maar daar voldoende tijd voor vinden, is een uitdaging.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.