Over ons Ons team Robert Kroon

Robert Kroon

Consultant
  • Studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Behaalde in 2017 zijn Post Master Actuarial and Mathematical Finance;
  • Maakte als werkstudent kennis met Triple A en trad in 2015 in vaste dienst. Speelde een belangrijke rol bij pricing- en reservingtrajecten en ondersteunt klanten bij Solvency II-reporting. Is sinds 2019 lid van het Modelling team;
  • Is thuis in Solvency II en IFRS 17 en bedreven in modeloptimalisatie, kwartaal- en jaarrapportages en pricing van verzekeringsproducten;
  • Kent de markt en denkt graag out-of-the-box;
  • Is flexibel en snel thuis in complexe vraagstukken. Onderstreept het belang van samenwerken met de klant en denkt oplossings- en resultaatgericht.

Voldoening

Voor mij is de directe samenwerking met klanten het belangrijkste aspect van mijn werk. Ik vind het geweldig om complexe vraagstukken simpel en belangrijk te maken. Ik duik het liefst de materie in en neem de klant van begin tot eind mee in de berekening. Mijn dag is geslaagd als de klant tevreden is met de voorgestelde oplossing en alle neuzen dezelfde kant op staan. Een dag ploeteren door data en code, en zien dat er uiteindelijk iets nieuws ontstaat, beter begrip, een model of een rapportage, is steeds weer een belevenis. Daar haal ik veel voldoening uit.

Afwisseling

Ik houd van afwisseling. Als het aan mij ligt, doe ik om de twee of drie maanden iets anders. Wat dat betreft, is Triple A voor mij de ideale werkgever. Bij Non-Life Insurance zit ik elk jaar bij uiteenlopende klanten op meerdere projecten. Zo leer ik veel verschillende mensen en organisaties kennen. Dat levert meer kennis en ervaring op dan wanneer ik bij één organisatie zou werken.

De sfeer bij Triple A is resultaatgericht. Allemaal willen we samen met de klant iets moois neerzetten. Dat schept een bijzondere band. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Wintersport, bedrijfsuitjes, samen naar de Volendammer kermis, dat zijn op zich al redenen genoeg om bij Triple A te blijven.

Nét iets meer doen

Ik houd van dóen. Problemen bestaan voor mij niet als ik aan een project begin, wél uitdagingen. Wat ik ook tegenkom, ik ga direct op zoek naar de beste oplossing. In mijn eentje, of in teamverband. Mijn werk is pas af als alles honderd procent waterdicht is. Het liefst doe ik nét iets meer dan de klant verwacht, zodat we samen trots kunnen zijn op de geleverde kwaliteit.

Schrijven

Ik lees graag fantasy-boeken en besloot in 2015 zelf een boek te schrijven. Dat ligt binnenkort in de boekhandel! Noem het maar een uit de hand gelopen hobby die veel van mijn vrije tijd opslokt. Daarnaast heb ik lange tijd aan judo gedaan. De zwarte band heb ik net niet gehaald. Daar baal ik best van en ik zie dit als een uitdaging die nog op me wacht.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.