Over ons Ons team Paul Kemper

Paul Kemper

Consultant
  • Studeerde aan de Universiteit van Twente Technische bedrijfskunde (Bachelor) en Financial Engineering and Management (Master);
  • Werkte op meerdere posities als student/assistent binnen een afstudeerproject bij FrieslandCampina;
  • Was actief in uiteenlopende commissies bij zijn studie- en beleggersvereniging en was een jaar voorzitter van beleggingsstudieclub BSC Duitenberg;
  • Werkt sinds september 2018 bij Triple A en richt zich met name op nieuwe ontwikkelingen in de bancaire sector;
  • Houdt altijd de volgende stap in gedachte.

Stabiliteit

Banken hebben altijd mijn bewondering gehad vanwege de bijdrage die ze aan onze samenleving leveren. Ik zie banken als de fundering onder onze economie. De stabiliteit van onze banken ligt hier ten grondslag aan. Ik werk daarom iedere dag met passie om ervoor te zorgen dat onze banken in de toekomst nog weerbaarder zijn, zodat ze een nog stabielere fundering bieden.

Stimulerend

Triple A creëert een omgeving waarin je het beste uit jezelf en je collega’s haalt. Door randzaken weg te nemen kun je écht focussen op wat er toe doet. Verder stimuleert Triple A je om je zo veel mogelijk te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk. Dit, gecombineerd met de gezellige en informele werksfeer, maken Triple A voor mij een uitstekende werkgever.

Flexibel

In mijn werk ben ik altijd heel flexibel geweest. Ik werk naar een vooraf geformuleerd doel, maar de route staat nog niet vast. Dit zorgt ervoor dat ik vrijer kan bewegen en beter kan omspringen met de uitdagingen die ik onderweg tegenkom. Ik maak me er sterk voor dat de oplossingen die ik voor onze klanten bedenk begrijpelijk, goed uitvoerbaar en toekomstbestendig zijn.

Creëren in de keuken

Koken is echt een passie van mij. Het bereiden (en genieten) van klassiekers als Canard à l’orange of zeetong geeft mij veel voldoening. Ik vind het geweldig om nieuwe recepten te creëren en uit te proberen. Ik heb zin in een bepaald ingrediënt en bouw er vervolgens een heel gerecht omheen. Echt tof om te doen!

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.