Over ons Ons team Kirsten de Vries

Kirsten de Vries

Partner
  • Is als Partner verantwoordelijk voor de life practice binnen de business line Insurance;
  • Studeerde Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en Actuaris AG;
  • Heeft brede ervaring van ruim vijftien jaar in de actuariële consultancy, waarvan ruim twaalf jaar bij Triple A;
  • Heeft specifieke praktijkervaring met actuariële rapportages, validatieprojecten, actuariële modelimplementaties en M&A- of herverzekeringstrajecten;
  • Heeft zich binnen verschillende opdrachten bewezen als verbindende projectleider;
  • Koppelt diepgaande inhoudelijke kennis aan communicatievaardigheden en gelooft in de meerwaarde van teamprestaties.

Samen

Ik vind het leuk om klanten te helpen met de kennis en ervaring die we hebben bij het oplossen van complexe of uitdagende problemen. Als dit lukt, en de klant is tevreden, dan geeft me dat energie. Ik doe dit het liefst samen, met een multidisciplinair Triple A team en met de klant. Samen tot een goed resultaat komen, daar word ik altijd enthousiast van.

Ideale combinatie

Triple A biedt mij de ideale combinatie van inhoudelijk werk waar ik mijn tanden in kan zetten, en het coachen van mensen. De afwisseling in mijn werk is groot. Enerzijds voer ik inhoudelijke opdrachten uit, anderzijds ben ik verantwoordelijk voor de life practice, waarin ik mijn ambitie als coach en leidinggevende kwijt kan.

Wat me ook erg aanspreekt, zijn de middelen en ruimte die Triple A biedt om ons inhoudelijke werk te combineren met sociale evenementen. Plezier met elkaar hebben verbindt je op een andere manier met je collega’s. We werken hard en daarom is het des te belangrijker om geregeld leuke dingen met elkaar te ondernemen. Onze werkcultuur is open, de organisatiestructuur plat, wat bijzonder is in de consultancywereld. Naar goede ideeën wordt altijd serieus geluisterd en gekeken.

Pragmatisch

Concreet een probleem aanpakken en de klant een begrijpelijke en uitvoerbare oplossing bieden, waardoor je van toegevoegde waarde bent, als specialist én als dienstverlener. Dat geeft energie. Die dingen doen waar klanten beter van worden, op een pragmatische manier. Dat is typisch Triple A en daar kan ik me volledig in vinden.

Uit eten

Ik ga graag en regelmatig uit eten en vind het altijd weer leuk om nieuwe restaurants uit te proberen, met mijn partner of samen met vrienden. Verder sport ik graag. Dat blijft tegenwoordig beperkt tot af en toe hardlopen. Dat laat zich gemakkelijk inplannen en je boekt er snel resultaat mee in de vorm van een lekker fit gevoel. Dat is nu allemaal wat minder, trouwens, door de geboorte van mijn dochter. Mijn meeste vrije tijd besteed ik nu het liefst aan haar!

 

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.