Over ons Ons team Jochem Fischer

Jochem Fischer

Principal
  • Verbindt expertise met teamdynamiek en technologie om slimme oplossingen te realiseren, die doen waarvoor ze bedoeld zijn;
  • Heeft ruim twintig jaar analyse- en advieservaring in de werkvelden leven en pensioen en op de actuariële markt;
  • Master of Science, Actuarial Science, Actuarieel Instituut;
  • Is sinds 2018 werkzaam bij Triple A – Risk Finance. Vervulde daarvoor managementposities bij EY en Towers Perrin;
  • Werkte onder meer in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Polen, België en Qatar.
  • Weet uit ervaring wat er speelt op de internationale verzekeringsmarkten en hoe dat doorwerkt in compliance-vraagstukken.

Samen 

Ik houd ervan om gecompliceerde processen te analyseren en te doorgronden om ze vervolgens beter te laten verlopen. Daarbij is het de uitdaging om de optimale combinatie van het team proces en technische ondersteuning te vinden. Voor mij is een project geslaagd als er samen met de klant en het team vanuit de analyse een slimme oplossing is bedacht en ingevoerd die perfect blijkt te werken en de klant de inzichten geeft die nodig zijn om zijn business te runnen.

Jong

Ik kies voor Triple A omdat dit een jonge organisatie is, volop in ontwikkeling, ook, of misschien wel met name, buiten Nederland. Ik heb de vrijheid om processen zo in te richten, dat iedereen optimaal kan functioneren. Triple A biedt me de geweldige uitdaging om een internationale tak op te zetten. Op dit moment hebben we een kantoor in Polen. De ervaring die we daar hebben op gedaan gebruiken we nu om een springplank te creëren naar de rest van Europa. Het is de bedoeling dat we er snel meer vestigingen bij krijgen. De vrijheid om samen iets nieuws en moois neer te zetten en elkaar uit te dagen en te motiveren, geeft me veel energie.

Verantwoordelijk

Ik leg veel nadruk op ieders individuele mogelijkheden om optimaal bij te dragen aan het eindproduct. Daar richt ik mijn teams op in. Met een focus op het gebruiken van elkaars kwaliteiten om tot een optimaal resultaat te komen. Hoe beter iemand op zijn plek en in zijn vel zit, hoe meer creativiteit en initiatief en hoe beter de prestaties van het hele team. Als we doen waar we goed in zijn en daar energie van krijgen, dan werkt dat aanstekelijk en levert dat altijd producten op waar de klant blij van wordt. Ik vind het mooi om die dynamiek aan te sturen en steeds aan de veranderende omstandigheden aan te passen. Daarnaast blijf ik ook gewoon een techneut en neem ik, waar nodig, zelf het heft in handen bij complexe issues.

Zen-momentjes

Ik ben een fanatieke sporter. Hardlopen, fietsen en skiën leveren me waardevolle zen-momentjes op. De drukte van de dag valt volledig van me af, ik krijg nieuwe energie en kom zonder er bewust over na te denken tot nieuwe inzichten. Daarnaast reis ik veel, zowel zakelijk als privé. Mijn ervaring is dat ik uit elk land wel een inzicht oppik over hoe dingen anders en wellicht beter kunnen, daarmee blijven experimenteren maakt het leven leuk en afwisselend.

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.