Over ons Ons team Joanne Bouwkamp

Joanne Bouwkamp

Practice Leader
  • Stelt de inhoudelijke kwaliteit voorop met oog voor het perspectief en de behoefte van de klant;
  • Heeft vanuit verschillende rollenervaring met vraagstukken op het gebied van pricing, reserving, reporting, Solvency II, herverzekeren en risk management;
  • Kent de dynamiek van verzekeringsprocessen van binnenuit en legt vanuit die expertise verbindingen met ontwikkelingen in de Nederlandse markt.
  • Master Econometrie en Actuaris AG;
  • Is sinds 2015 werkzaam bij Triple A;
  • Is sinds 2018 in haar rol als Practice Lead Non-Life verantwoordelijk voor aansturing en resultaat van Non-Life business;

Verbinden en verder helpen
Voor complexe, inhoudelijke vraagstukken stippel ik graag de route uit. Ik vind het leuk om me vast te bijten in vraagstukken en voel me verantwoordelijk voor een goed resultaat. Het oplossen van vraagstukken doe ik het liefst samen met anderen. Enerzijds geeft de samenwerking mij veel energie. Anderzijds is mijn ervaring dat andere inzichten de kwaliteit van het proces en het resultaat verbeteren. Het is belangrijk om vanuit verschillende perspectieven naar hetzelfde probleem te kijken.

Mijn dag is geslaagd als er inhoudelijke stappen zijn gezet of als collega’s en klanten me weten te verrassen met nieuwe invalshoeken, slimme ideeën en humor. De veelzijdigheid van mensen boeit mij. Resultaten halen vanuit de verbinding en samenwerking, dat is wat me drijft.  Het opleveren van producten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen, vanuit een goed en professioneel samenwerkingsproces.

Denken in mogelijkheden

Om het maximale uit mezelf te halen, heb ik een omgeving nodig waarin ik mezelf kan zijn. Ik wil me verbonden voelen met mijn collega’s en me kunnen identificeren met de bedrijfscultuur. Een consultancy-omgeving was voor mij niet  vanzelfsprekend en het duurde even voordat ik mijn plek bij Triple A gevonden had. Bij Triple A is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en worden nieuwe ideeën gewaardeerd en gestimuleerd. Het verder helpen van klanten staat altijd voorop en daarbij weten we elkaar als collega’s goed te vinden. Iedereen is bereid om bij te springen en mee te denken. Wat ik het mooiste vind van Triple A? Dat iedereen denkt in mogelijkheden.

Planmatig en doelgericht
Mijn ervaring bij verschillende Nederlandse verzekeraars varieert van inhoudelijk specialist en manager van de afdeling Actuariaat tot projectleider en senior consultant. Die uiteenlopende ervaringen zet ik graag in teamverband in waarbij ik in verschillende rollen actief ben.

Ik werk graag volgens een vast plan en met heldere resultaatdoelen voor ogen. Een begin- en eindpunt geven mij houvast. Tegelijkertijd bouw ik genoeg flexibiliteit in om zijpaden te bewandelen. Goede communicatie en afstemming zie ik als key drivers van een goed proces. In het spanningsveld tijd versus kwaliteit streef ik naar een optimale balans, waarin de wensen en verwachting van de klant leidend zijn. Waar de ene klant graag meegaat in de technische details, zijn voor een andere klant  vooral de hoofdlijnen relevant. Daar probeer ik mijn verhaal op af te stemmen.

Idealist
Ik houd van gezelligheid, van mensen om me heen, maar kan me ook bewust terugtrekken. Na hard werken vind ik het heerlijk om met een goed boek en een glas wijn bij de open haard te zitten. Psychologie, sociologie, esoterie, filosofie, het zijn onderwerpen die me boeien en inspireren. Hoe zitten mensen in elkaar, wat beweegt ze? Dat vind ik fascinerend. In wezen ben ik een idealist en zie ik het liefst dat mensen om me heen gelukkig zijn.

Om enigszins te compenseren voor het vele zitten sport en beweeg ik zoveel mogelijk. Van body pump en spinning in de sportschool tot verschillende vormen van yoga en body balance. Hiermee breng ik de drukte in mijn hoofd na een volle werkdag weer enigszins tot rust.

 

 

 

Call me back

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.