Werken bij Starters

Meer dan een goed begin

Je hebt net je studie afgerond en wilt je eerste loopbaanstap zetten in de wereld van risicomanagement en actuariële consultancy. Als Junior Risk Consultant, bijvoorbeeld. Of als Junior Consultant Modelling of Data Analytics.

Bij Triple A word je niet alleen prettig en professioneel opgevangen, je wordt in je kracht gezet. Met opdrachten die passen bij jouw kennis- en ambitieniveau. En de aandacht die inherent is aan onze open, informele bedrijfscultuur, waar teamwork en individuele prestaties hand in hand gaan.

Een kickstart

Triple A staat met beide benen in de huidige dynamiek van de verzekerings- en bankwereld. Wij helpen vooraanstaande organisaties en nichepartijen bij succesvolle transities die samenhangen met nieuwe, internationale regelgeving. Spits jij je oren bij begrippen als Solvency II, IORP II of IFRS 17? Vertel ons je ambities en beleef je kickstart bij Triple A.

Wie we zoeken

Wij leveren onze klanten expertise en commitment. We leggen helder uit wat we doen en waarom we doen wat we doen. Gecompliceerde vraagstukken begrijpelijk maken, is een van onze sterke punten. Daarom zoeken we actuarieel talent op wo-niveau met een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en aantoonbare communicatieve vaardigheden. En uiteraard horen bij iedere vacature specifieke kwaliteiten.

Wat we bieden

Je krijgt een passende rol in een gedreven team van professionals. Collega’s en leidinggevenden staan klaar om je wegwijs te maken en vanuit hun kennis en ervaring te ondersteunen. Je krijgt de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en de faciliteiten om je kennis en vaardigheden te vergroten. Vanaf de eerste dag tel je mee in een open, informele organisatie die talent herkent en de waarde van jouw bijdrage erkent.

Triple A - Risk Finance in beeld

Collega's aan het woord
Martijn Visser Principal

Triple A is een heel prettig bedrijf om voor te werken. Het is een hele hechte groep mensen die voor elkaar door het vuur gaat. Hard werken, maar ook veel leuke dingen doen samen, zowel op het werk als daarbuiten. Daarnaast staat iedereen altijd open voor een nieuw ideeën en is men ook niet bang nieuwe dingen uit te proberen.

Read the entire story
Hylke Niermeijer Principal

Er is geen werkterrein te bedenken dat zo sterk in ontwikkeling is als Data Analytics. De mogelijkheden zijn onbegrensd en je komt werkelijk overal aan tafel. Vrijwel iedere organisatie, groot of klein, heeft wel vragen over hoe om te gaan met data en hoe je daar inzicht uit verkrijgt.

Read the entire story
Daan Nijssen Senior Consultant

Het leukste aan werken bij Triple A is de afwisseling van de opdrachten en werkzaamheden. De ene dag zit je de hele tijd achter je laptop te programmeren, de volgende dag presenteer je de resultaten aan de klant of denk je mee op strategisch niveau. Geen dag is hetzelfde, en dat is erg belangrijk voor me.

Read the entire story

Solliciteren? Dit kun je verwachten:

Stap 1

Je krijgt een ontvangstbevestiging, waarin we aangeven binnen hoeveel tijd je een officiële reactie op je sollicitatie tegemoet kunt zien.

Stap 2

Na een voorselectie door onze recruiters en bij een match, worden je cv en motivatie op afdelingsniveau beoordeeld.

Stap 3

Bij een positieve beoordeling ontvang je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Stap 4

Je ontvangt of een uitnodiging voor een tweede gesprek, of een goed beargumenteerde afwijzing, waarbij we je gegevens met jouw toestemming in portefeuille houden.

Stap 5

Is de tweede ronde met succes doorlopen, dan wordt de arbeidsovereenkomst opgemaakt en spreken we af wanneer je in dienst treedt.

NB

  • Voorafgaand aan een indiensttreding voeren wij altijd een antecedentenonderzoek uit;
  • Opgegeven referenties kunnen we natrekken, tenzij anders aangegeven;
  • Sollicitatieprocedures worden in principe binnen vier weken afgerond;
  • De verwerking en registratie van je gegevens voldoen aan de privacywetgeving.

Nu alvast zien hoe het is om te werken bij Triple A – Risk Finance?
Bekijk snel deze video!

© 2024 AAA-Riskfinance – Belgium. All rights reserved.

This site is registered on wpml.org as a development site.